Menu

Efteråret slutter med topkamp

26. oktober 2018 kl. 15:35
Sidste kamp i efteråret er en topkamp i serie 4 mod Suså IF ved Dalmosehallen

Efterårets sidste kampe spilles i Dalmose, da den tørre sommer har været utrolig hård ved de vante hjemmebaneforhold ved Sørbyhallen. På trods af en ihærdig indsats fra hallen efter årets Sørbymarked, har det været umulige forhold at få banen klar igen med den tørre sommer. Så for at spare banen for yderligere slidtage, nu hvor efteråret for alvor har sat ind med regnvejr, har vi valgt at rykke de sidste to kampe til Dalmose hallen.

Vi lægger ud lørdag, når Suså IF kommer på besøg til topkamp i serie 4. Vi ligger fortsat på en førsteplads med 27 point, mens Suså indtager en plads lige udenfor oprykningspladserne med en tredje plads og 22 point. Vi kan altså med en sejr bringe os foran dem med 8 point ved vinterpausen. Til gengæld har Suså ikke tabt en eneste kamp i efteråret, men har dog spillet fire uafgjorte. De lagde ud med tre uafgjorte, efterfulgt af 6 sejre inden de i sidste weekend spillede uafgjort mod Tårnborg IF. Vi har i den grad brug for revanche mod Suså, efter det i sidste sæson i serie 3 gik helt galt i kampene... To rekordstore nederlag på 10-0 og 12-0 skal vendes, men denne gang er det mod Susås andethold, hvor det tidligere er blevet til store sejre, bl.a. 13-2 i 2014.

Også serie 5-holdet spiller i Dalmose, når de slutter turneringen af mod Næstved FC 77. Inden kampen ligger vi på en 6. plads, men med en sejr kan vi slutte sæsonen godt af og rykke op på en 4. plads. Det burde også være muligt mod Næstved, som ligger lige under os, og har haft et meget blandet efterår, som vi også har. Det samme indtryk giver vores kampe i sidste sæson mod Næstved, hvor det blev til en 4-2 sejr, og et 2-1 nederlag. Så det kræver en koncentreret indsats, hvis sæsonen skal sluttes ordentligt af.

Så kom forbi Dalmosehallen og se, om begge holdene kan slutte efteråret ordentligt af.

Luk