Børnefodbold

Velkommen til børnefodbold i FS Hashøj. Vi er utrolig glade for, at vi fra efteråret 2020 er startet op med børnefodbold. Det er således muligt at spille for både drenge og piger i alderen 2-9 år. Vi har delt det op i to hold, som man kan læse mere om på holdsiderne:

På Bold og Bevægelse-holdet skal forældrene selv være med på træningsbanen og lege med deres barn, hvor en tovholder vil sætte rammerne for legen ved forskellige stationer. På børneholdet er der frivillige forældretrænere, som tager sig af træningen. Der er et lille overlap i alderen på de to hold, hvor forældrene må vurdere, hvor det er bedst at barnet går. Hvis man er i tvivl, kan man altid tage fat i trænerne og tovholderne, så man i samarbejde kan tage beslutningen. Man er også velkommen til at prøve begge hold for at se, hvad der fungerer.

At der er frivillige trænere på børneholdet betyder ikke, at de øvrige forældre bare kan aflevere børnene og læne sig tilbage. Forældrene løfter i fællesskab opgaven med at have et fodboldhold. Udover selve træningen og kampene kan forældrene klare andre opgaver  som koordinering af kampe, kørsel, kagebagning, sociale aktiviteter. De kan også finde på at tage et billede og skrive en lille tekst til Facebook eller vores hjemmeside.

Vi er kun lige startet med børnefodbolden, men vi arbejder i hele klubben hårdt på at gøre det til en godt sted for børn at spille fodbold.