Bold og Bevægelse for 2-4 år

Velkommen til Bold og Bevælgelses holdside. Her kan du læse lidt nærmere om holdet, se træningstiderne og se de primære tovholdere på holdet. Indmeldelse og kontingent kan ses andet steds på hjemmesiden.

”Det er aldrig for tidligt at starte til fodbold”

Derfor har vi startet ‘Bold og Bevægelse’ op, som er et DBU-udviklet motorisk tilbud til alle børn og deres forældre. Vi mødes én gang om ugen, hvor børnene vil blive suget ind i sjove og spændende legeuniverser, hvor kun fantasien sætter grænser. Til ‘Bold og Bevægelse’ vil børnene opleve lege og øvelser tilpasset deres motoriske alder, og derfor vil de både udvikle deres motorik og få en masse gode oplevelser.

‘Bold og Bevægelse’ er ikke et typisk fodboldhold med en træner, men er i stedet et tilbud til børn og forældre, hvor de SAMMEN kan lege. Der vil i stedet være flere tovholdere tilknyttet holdet, som på skift sætter rammerne for legen ved opstilling af forskellige legestationer. Man kan derfor betragte ‘Bold og Bevægelse’ som et alternativ til en tur på legepladsen. Men samtidig gør vi meget ud af at samles i starten og slutningen af legetiden, så man også får noget af det særlige fællesskab, som der er i en fodboldklub.

Træningstider indendørs

Holdet træner lørdag formiddag kl. 9-10, da det er erfaringerne, at børnene har mere energi her end en eftermiddag på en hverdag. 

  • Lørdag kl. 9.00 – 10.00 indenfor i Dalmosehallen
    Vi træner ikke følgende lørdage: 28/11, 12/12

Normalt skiftes vi mellem at træne ved Dalmosehallen og Sørbyhallen, men det har desværre ikke været muligt at få træningstider i Sørbyhallen, da den allerede er booket ud.

Tovholdere

På holdet er der tilknyttet flere tovholdere, som sørger for at stille rammerne op til legen. Der ligger materiale til opstilling af stationerne, så nye forældre skal ikke være nervøse for opgaven.

Peter Sørensen
Tlf: 30 25 84 40