Fodboldklubben FS Hashøj

Velkommen til fodboldklubben FS Hashøj, som er beliggende syd for Slagelse i landsbyerne Dalmose og Sørbymagle. Klubben som startede i 1996 som en sammenslutning af juniorholdene fra Sørbymagle IF, Hashøj IF og IF62, Dalmose – alle klubber, der var hjemmehørende i den gamle Hashøj kommune – deraf navnet Fodboldsammenslutningen Hashøj –  i daglig tale blot FS Hashøj. I det nye årtusinde blev en sammenslutning af Sørbymagle IFs og IF62s seniorhold også en realitet. I mere end 20 år har FS Hashøj altså været en fodboldklub for voksne, men fra efteråret 2020 begynder vi også at have børnehold.

I FS Hashøj vil vi gerne levere et tilbud til børn og voksne, som gerne vil kombinere en god fodboldtræning med det sociale. Vi går derfor meget op i, altid at have kvalificerede trænere, som kan udvikle spillerne og motivere dem. Men det vigtigste er alligevel det sociale aspekt, og at der er plads til alle uanset det fodboldfaglige niveau. Der er til træning og kamp plads til både sjov, ballade og hygge, men vi kan også koncentrere os om fodbolden, når vi skal.

Klubben er drevet af frivillige kræfter, som lægger et stort arbejde i at gøre det muligt at spille fodbold i lokalområdet. Vi gør derfor meget ud af, at alle bidrager til det frivillige arbejde. Der er, nogen som står for den daglige drift i foreningens bestyrelse, nogen der er trænere, nogen der arrangerer aktiviteter og fester, nogen der dømmer kampe. Vi leverer også et stort antal frivillige til Vestsjællands største kræmmermarked, Sørby Marked. Så der er opgaver i forskellige omfang og forskellige typer, men vi bidrager alle med en smule.

Vil du vide mere om klubben?

Du kan læse mere omkring klubben på de følgende undersider: