Fodboldklubben FS Hashøj

FS Hashøj startede i 1996 som en sammenslutning af juniorholdene fra Sørbymagle IF, Hashøj IF og IF62, Dalmose – alle klubber, der var hjemmehørende i den gamle Hashøj kommune – deraf navnet Fodboldsammenslutningen Hashøj 96.
Baggrunden for sammenslutningen var et ønske om, at hæve niveauet og skabe bedre forhold for de unge spillere. Hvilket bestemt lykkedes med flere flotte resultater de følgende år.

I starten af det nye årtusind blev en sammenslutning for klubbernes seniorhold en realitet – dog uden deltagelse af Hashøj IF. Den nye senior-sammenslutning fik navnet Fodboldsammenslutningen Hashøj – i daglig tale blot FS Hashøj.

Efter otte år som overbygning for IF62, Dalmose og Sørbymagle IF var FS Hashøj en ubetinget succes og den daværende bestyrelse besluttede i 2008, at klubben var moden til at blive en selvstændig idrætsforening. Det blev en realitet fra vinteren 2008 og siden har FS Hashøj fortsat sin udvikling som en stabil serieklub.

Vil du vide mere om klubben?

Du kan læse mere omkring klubben på de følgende undersider: