Motionsfodbold 60+/-

Velkommen til motionsfodbold 60 +/- holdside. Her kan du læse lidt nærmere om holdet og se holdets tovholdere. Indmeldelse og kontingent kan ses andet steds på hjemmesiden.

Holdbeskrivelse

Motionsfodbold 60 +/- er et tilbud til mænd i alderen omkring de 60 år. Der er plads til både ældre og yngre mænd, så alderen 60 +/- skal ikke ses som et krav, men mere en vejledende alder. Dog er træningstidspunktet indtil videre sat på en formiddag på en hverdag, hvilket sætter en begrænsning for dem, som stadig er på arbejdsmarkedet.

Motionsfodbold for mænd er et tilbud til voksne mænd, der gerne vil spille fodbold for at holde sig i form og nyde de mange gode sider af fodboldsporten. Det handler om, at få legen med bolden og glæden tilbage i centrum. Mange mænd har haft en masse gode oplevelser med fodbolden, som vi vil prøve at genkalde på holdet. Det er dog ikke nødvendigt, at man tidligere har spillet fodbold. Har man bare lyst til at røre sig og være en del af et fællesskab, så er det også for dig. 

Træningstider og kampprogram

Fredag kl. 10.00 – 11.30 ved Dalmosehallen

Umiddelbart efter træningen er der mulighed for at hygge sig i Dalmosehallens cafeteria over en bid smørrebrød ved egenbetaling. Det skal bestilles inden træningen starter.

Tovholdere

Bestyrelseskontakt
Peter Sørensen
Tlf: 30 25 84 40

Tovholder
Tommy Sejr Møller
Tlf: 40 74 48 70