Senior 8-mands

Velkommen til senior 8-mands holdside. Her kan du læse lidt nærmere om holdet, se trænere og holdets kampprogram. Indmeldelse og kontingent kan ses andet steds på hjemmesiden.

Holdbeskrivelse

Senior 8-mandsholdet er et tilbud til de spillere, som ikke har længere har tiden til at træne to gange om på grund af andre forpligtigelser som f.eks. børn og arbejde. Holdet består derfor også næsten kun af spillere i old-boys alderen. Men holdet er alligevel tilmeldt seniorrækken, så også de spillere fra senior serie 4, som ikke er med i weekenden og spille kamp, kan spille på holdet. 

Det vigtigste på holdet er, at man har et par hyggelige timer, når man er afsted til kamp. Fokus er derfor på, at alle får spillet og at der er mulighed for at have en tredje halvleg, hvis man skulle have lyst til det. Taktik, kampplan osv.  er ikke noget vi går alverdens op i. Der skal bare trilles noget bold, så man fortsat får fællesskabet fra fodbolden.

Træningstider og kampprogram

Holdet træner ikke, da man spiller kampe i hverdagene. Hvis man gerne vil træne alligevel, så er man velkommen til at komme forbi senior serie 4-træningen. Der kan de fleste niveau-mæssigt sagtens være med.

Tirsdag kl. 19.00 – 21.00 ved Sørbyhallen
Torsdag kl. 19.00 – 21.00 ved Sørbyhallen

Holdet har første turneringskamp d. 10. august og sidste kamp d. 20. oktober. Hele kampprogrammet kan ses her

Trænere

Peter ‘Batman’ Merrild
Tlf: 21 80 09 77