Voksenfodbold

I FS Hashøj har vi indtil videre tre tilbud til voksne i området:

  1. Vi har et seniorhold tilmeldt DBUs system, hvor vi spiller i serie 4. Holdet træner to gange om ugen spiller kampe i weekenden. Holdet består af spillere fra 18 år og op til midten af 30’erne.
  2. Så har vi et 8-mandshold, som ikke træner, men spiller kampe i hverdagene. Holdet henvender sig typisk til de spillere, som ikke længere har tid (pga. børn og andre forpligtigelser) til at træne to gange om ugen.
  3. Endelig har vi et motionshold 60+/- for de ældre herrer omkring de 60 år – nogle er lidt yngre, mens andre er ældre. Holdet hygger sig med lidt fodbold hver fredag formiddag.

Vi vil meget gerne være med til at starte nye hold op for interesserede. Det kunne f.eks. være motionsfodbold eller fodbold fitness for herrer og/eller damer, hvor man kommer for motionens og samværets skyld og ikke for at spille kampe. Det kræver nogle tovholdere, men opgaverne for tovholdere er ikke store – specielt ikke, hvis det fordeles ud på flere hænder. Kontakt klubbens bestyrelse, hvis du har interesse i et nyt fodboldtilbud til voksne.